El PSC de Reus presenta un «programa realista amb més de 250 propostes»

Sandra Guaita l'ha fet públic aquest dimarts, mostrant també el cartell electoral

Militància i membres de la llista l'han acompanyat en l'acte públic
Militància i membres de la llista l'han acompanyat en l'acte públic | Jordi Olària Gras
09 de maig del 2023
Actualitzat a les 14:14h
El PSC de Reus ha presentat, aquest dimarts, el cartell i el programa electoral erigint-se en l'única alternativa possible a l'actual govern municipal. La cap de llista, Sandra Guaita, ha posat en relleu que les propostes són fruit dels darrers quatre anys de feina del grup municipal i de tot l'equip socialista. Ha subratllat que, el programa electoral, s'ha treballat fora de l'estructura del partit, amb "més d'un miler d'aportacions" de veïns i entitats.

Considera que les "més de 250 propostes" que ha anunciat que l'integren formen "un programa realista" perquè "ha arribat l'hora del canvi". És l'eslògan electoral dels socialistes; "som l'únic partit que pot encapçalar aquest canvi perquè som l'únic partit que pot guanyar i no és al govern", ha sentenciat l'alcaldable.

Insisteix que "és l'hora del canvi en la dinàmica de la ciutat" que l'ha convertit en un municipi, segons etziba, "adormit". El programa, com la campanya, es divideix en tres eixos, "polítiques per a les persones", "ciutat verda i sostenibilitat" i "ciència i innovació". Un dels àmbits d'actuació és l'habitatge, on el PSC proposa, entre altres mesures, signar convenis amb la Sareb —l'anomenat banc dolent— perquè doni una sortida als pisos que té.

Es tracta d'un camp en el qual s'han recollit bona part de les propostes ciutadanes que ha rebut el partit, juntament amb les àrees de seguretat i via pública. En aquest sentit, Guaita ha destacat mesures com la brigada d'intervenció ràpida a Via Pública, l'increment d'agents de la Guàrdia Urbana o la recuperació de la figura dels agents cívics. Pel que fa al cartell electoral, hi surt Sandra Guaita en primer pla amb el lema "l'hora del canvi" i el text "Sandra Guaita, alcaldessa".