Nou gran desembarcament de drogues en narcollanxa: detinguts a l'Ebre

Els fets van tenir el passat 2 de maig en una platja de Vinaròs

Fardells d'haixix decomissats per la Guàrdia Civil durant un desembarcament frustat a una platja de Vinaròs.
Fardells d'haixix decomissats per la Guàrdia Civil durant un desembarcament frustat a una platja de Vinaròs. | Guàrdia Civil
15 de maig del 2023
Actualitzat a les 10:29h
La Guàrdia Civil va decomissar 600 quilos d'haixix en dinou fardells que anaven a ser descarregats des d'una llanxa a una platja de Vinaròs, a la Comunitat Valenciana, el passat 2 de maig. Així mateix, els agents de la Benemèrita van detenir tres individus, veïns de les Terres de l'Ebre, que estaven amagats a les roques i que suposadament estarien relacionats amb els fets.

A banda de l'haixix, la Guàrdia Civil de Tarragona va decomissar 63 garrafes de combustible, que contenien més de 1.500 litres. Tot i el desplegament policial, la llanxa va poder fugir del lloc dels fets, gràcies als tres motors fora borda amb què estava equipada. Les diligències del cas estan a càrrec del jutjat de Vinaròs.

En un comunicat, la Guàrdia Civil de Tarragona ha explicat que aquesta és la tercera operació que el cos ha executat enguany en contra del tràfic d'haixix, una d'elles en col·laboració amb els Mossos. En total, s'han intervingut 2.368 quilos i s'han detingut 12 persones, a més de prendre declaració pels mateixos delictes a sis persones més.