El PSC aposta per un parc de 15 hectàrees a la zona oest de Reus

Amb el nom de Gaudí Park tindria reproduccions a escala d'obres de l'arquitecte, un llac i un auditori a l'aire lliure

El PSC de Reus proposta la creació d'un parc de 15 hectàrees a l'oest de la ciutat
El PSC de Reus proposta la creació d'un parc de 15 hectàrees a l'oest de la ciutat | PSC Reus
15 de maig del 2023
Actualitzat a les 12:38h
El PSC de Reus vol construir un nou parc a la zona oest, a tocar de les piscines municipals i el nou parc de lliscament. La proposta, presentada per la cap de llista, Sandra Guaita, es planteja en fases i amb el nom de Gaudí Park. Un dels seus atractius ha de ser la instal·lació de reproduccions a escala d'obres de l'arquitecte.

"Volem generar un nou pol d'atracció, però també que els reusencs i les reusenques tinguin més zones per gaudir", ha manifestat Guaita. Segons ha detallat, es tracta que el parc sigui "un gran espai familiar, lúdic i esportiu" d'unes quinze hectàrees que comptaria amb "grans zones verdes, una zona de jocs d'aigua, un llac, espais de restauració i un auditori descobert". Una altra funció d'aquest Gaudí Park seria la de connectar els barris de Sol i Vista, Pelai i Immaculada.

La zona de jocs d'aigua i el llac, ha matisat la cap de llista socialista, farien servir "aigua reciclable i, a més, servirà per crear grans calaixos d'emmagatzematge d'aigua de la pluja" que, alhora, servirien per regar la zona. Per als socialistes és una aposta per "reforçar la marca Reus" i un exemple "del model de ciutat que es basa en els eixos de ciutat verda i sostenible per millorar el dia a dia de les persones". Aquesta gran proposta verda ha d'anar acompanyada, segons ha afegit Guaita, d'una política de manteniment i millora a tots els parcs de la ciutat i un increment de l'arbrat i la vegetació a les places "que ara són grises i dures".