Una conductora beguda xoca contra 3 cotxes a la porta d'una escola a Reus

Els fets han passat al migdia i hi ha hagut dos ferits

Imatge de l'accident a l'avinguda la Salle a Reus.
Imatge de l'accident a l'avinguda la Salle a Reus. | Guàrdia Urbana de Reus
16 de maig del 2023
Actualitzat a les 17:18h
Migdia accidentat a la ciutat de Reus. Quan faltaven pocs minuts per les quatre de la tarda s'ha viscut un gran ensurt tot just davant d'un dels accessos de l'escola La Salle

Un vehicle que circulava per l'avinguda de la Salle ha patit un accident, xocant contra un altre cotxe que circulava a la via, i després ha acabat encastant-se contra dosturismes més que hi havia aparcats a la zona.
 
L'ensurt ha estat majúscul, tant per l'espectacularitat de l'accident com pel punt on ha tingut lloc, davant d'un centreescolar. La sorpresa ha arribat quan la GuàrdiaUrbana de Reus s'ha personat al lloc dels fets i ha realitzat les pertinents proves d'alcoholèmia a la persona que havia causat el sinistre.

Segons ha informat la policia reusenca, la conductora del vehicle que ha provocat l'accident ha donat positiu en el test d'alcoholèmia de mostreig amb 0,81 mg/l, un valor que és un delicte penal.

Com a resultat del xoc, hi ha hagut dues persones que han resultat ferideslleus, així com diverses destrosses als vehicles i incidències en la circulació en aquesta zona.

Els serveis d'emergències han mobilitzat els Bombers de la Generalitat, els quals no han hagut d'excarcerar cap dels ocupants dels cotxes, però sí que han fet tasques de neteja a la via, així com diverses dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).