Podem el Vendrell aposta per fer un pàrquing soterrat al Pèlag

Els liles també són partidaris de convertir el torrent del Lluc en un espai transitable

Podem el Vendrell vol fer un parc fluvial al torrent del Lluc.
Podem el Vendrell vol fer un parc fluvial al torrent del Lluc. | TGNDigital
Redacció / M.G.
18 de maig del 2023
Actualitzat a les 12:10h
La campanya electoral avança al Vendrell i els partits fan les seves propostes quan queden ja només deu dies pels comicis locals. Des d'En Comú Podem el Vendrell han fet referència aquest dimecres 17 de maig a algunes de les accions que voldrien desenvolupar al barri del Puig i el Pèlag si formen part del govern municipal.

Verònica Moreno, número dos de la candidatura, ha anunciat que l'aposta del partit lila per crear més places d'aparcament a prop del centre seria fer un pàrquing soterrat al Pèlag. En lloc de créixer cap amunt, com volen fer altres formacions, des de Podem pensen que s'hauria de fer l'aparcament soterrat, de manera que a sobre es pogués fer un parc.

Moreno també ha parlat del torrent del Lluc, una riera que creuen que no té un manteniment adequat. El partit voldria que esdevingués "un parc fluvial per on es pogués transitar fins a les platges". Per la seva banda, la cap de llista, Yolanda López, ha reiterat la proposta del partit lila de fer una regidoria de Barris en la qual cada regidor s'encarregués del contacte directe amb els veïns d'un districte del municipi.