Isabel Lázaro

Isabel Lázaro, candidata de VOX per Tarragona a les eleccions al Parlament el 14-F

VOX ha presentat les «10 mesures per Catalunya»

El diumenge, 14 de febrer del 2021, està previst —si no hi ha cap canvi d'última hora amb la pandèmia— que els catalans i catalanes siguin convocats a les urnes  per triar els seus nous representants al Parlament de Catalunya. Els partits han anat presentant els seus candidats per representar les comarques de Tarragona al Palau i aquest 10 de gener de 2021 ha estat el torn de VOX.

El partit ultradretà ha confirmat Isabel Lázaro com a cap de llista de VOX  per les eleccions  del 14 de febrer. Lázaro ho ha anunciat en una piulada on s'ha compromès a «lluitar incansablement al parlament perquè els catalans puguin recuperar Catalunya i la seva llibertat. VOX no donarà ni una passa enrere fins a aconseguir-ho». Així mateix, també ha agraït la confiança a Ignacio Garriga i SantiagoAbascal. «Donarem batalla d'idees amb honor, força i valor, amb el propòsit de no defraudar a ningú».

Isabel Lázaro, a més, ha presentat la candidatura sota el lema 'Recuperem Catalunya' i 10 mesures per Catalunya. Les propostes són recuperar les institucions de Catalunya; protegir als catalans de la immigració il·legal; recuperar la seguretat als nostres barris; protegir la indústria i el sector primari; recuperar el dret a l'educació en espanyol i l'elecció del centre educatiu; protegir els diners dels catalans de l'ofensiva ideologia del separatisme; recuperar la unitat i la igualtat entre espanyols tornant les competències de sanitat, educació i interior; protegir la salut als catalans; recuperar la prosperitat d'autònoms, hostalers, comerciants i treballadors del sector turístic; i protegir els catalans, a les seves famílies i a les seves empreses de l'espoli fiscal separatista.