L'alcalde de Salou assegura que el Govern posa «obstacles» per tirar endavant el Hard Rock

En un comunicat de l'Ajuntament de Salou, el batlle lamenta que la Generalitat no inclogui cap partida per al Hard Rock en els pressupostos de 2024

Terrenys on s'ha d'ubicar el complex de Hard Rock de Salou i Vila-seca.
Terrenys on s'ha d'ubicar el complex de Hard Rock de Salou i Vila-seca. | Mar Rovira/ACN
14 de desembre del 2023
Actualitzat a les 16:27h
L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha lamentat que la Generalitat no inclogui cap partida econòmica destinada al HardRock per als pressupostos de 2024. En un comunicat, el batlle ha expressat la seva disconformitat amb l'anunci fet per la consellera d'Economia i Hisenda aquest dimecres al Parlament, que va assegurar que els comptes no tindran cap partida vinculada al projecte.

Segons Granados, HardRock és una iniciativaturística "diferenciada" que promou la desestacionalització del territori i la creació de llocs de treball. A la vegada, ha insinuat que es posen "obstacles" per impedir que el projecte acabi sent una realitat.

El Hard Rock, moneda de canvi als pressupostos

En els últims dies el projecteHardRock ha tornat a la lluminformativa, i és que s'ha convertit en moneda de canvi per als pressupostos de la Generalitat de Catalunya. Els socialistes continuen apostant pel projecte, mentre que des del Govern s'oposen a destinardinerspúblics al macrocasino.

L'última intervenció que va fer referència al HardRock va ser la de la consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, qui va garantir que el pressupost de la Generalitat 2024 "no incorpora cap partida vinculada al projecte".

Així ho va assegurar en una interpel·lació dels comuns al Parlament. La dirigentrepublicana va recordar que els comptes vigents ja no hi destinen cap euro i va defensar que el seu "projecte" per a Catalunya "se centra en la reindustrialització i l'economia d'alt valorafegit". En aquest context, Mas Guix també ha assenyalat que tenen els comptes "a punt" per a aprovar-los al Govern "en qualsevol moment", després de "molts mesos" treballant-los.