GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Sergio del Campo reafirma que no pactaran amb el PSOE perquè «han trencat Espanya»

Ciutadans inicia un procés de primàries, aquest divendres vuit de març a les 10 del matí, per triar el seu cap de llista per Tarragona de cara al pròxim 28 d'abril
Imatge d'arxiu d'una intervenció de Sergio del Campo al Congrés dels Diputats. | Cedida

 

Ciutadans té obert un procés d'eleccions primàries per tal de triar el seu cap de llista per Tarragona de cara a les eleccions generals del pròxim 28 d'abril. Aquest dimecres, sis de març, finalitza el període de campanya interna dels taronges i el divendres, vuit de març, a les deu del matí, s'obriran les urnes, durant 24 hores, per tal que els afiliats del partit constitucionalista es pronunciïn.

 

 

Els votants podran triar entre la candidatura de qui ha sigut diputat al Congrés durant les legislatures XI i XII, Sergio del Campo, i l'actual coordinadora del partit a Altafulla, María Luisa Díaz. Els resultats es coneixeran aquest diumenge, deu de març, i la resta de la llista, segons ha explicat del Campo en una trobada amb els mitjans de comunicació, «la triarà l'àrea d'organització, tal com marquen els nostres estatuts».

 

Sergio del Campo, aprofitant l'últim dia de campanya interna, ha mantingut, aquest dimecres sis de març, un contacte amb periodistes per tal d'explicar els motius que l'han portat a aspirar, de nou, a ser el líder de Ciutadans per Tarragona a Madrid.

 

«Vull portar Tarragona on es mereix»

Del Campo ha realitzat, durant aquestes dues legislatures, «que han durat tres anys», «24 intervencions al plenari del Congrés; 66 en comissió; més de 200 a la mesa i als portaveus». Així mateix, qui era, fins fa poc, membre del Congrés dels Diputats ha realitzat, en tasques de «control al govern», «cinc preguntes orals; 224 preguntes escrites, de les quals 90 sobre Tarragona; i tres sol·licituds d'informe».

 

Sergio del Campo, que és inspector de treball, ha volgut destacar la seva feina dins «la legislació laboral». Del Campo ha posat com a exemple el seu paper de ponent «a la proposició de llei de reformes urgents del treball autònom, de molta importància a Catalunya, on tenim més de mig milió d'autònoms, i a Tarragona on hi ha 53 mil autònoms» i també «a la proposició de llei, que ara ja és llei, sobre la pensió d'orfandat per les víctimes de la violència de gènere».

 

Com a valoració política, el probable número u de Ciutadans per Tarragona al Congrés dels Diputats ha avançat que «estic amb ganes de treballar per portar Tarragona on es mereix. Som la gran oblidada».

 

«El cordó sanitari als socialistes és bastant lògic»

Sergio del Campo no ha esquivat preguntes, tampoc, sobre futurs pactes i, preguntat sobre si Vox era «una línia vermella», els ha considerat «populistes de dretes. Nosaltres sortim a guanyar les eleccions i pactarem amb els constitucionalistes. Entenem que som l'opció de centre d'aquells qui vulguin una Espanya de ciutadans lliures i iguals».

 

També ha sigut molt clar sobre el «cordó sanitari», anunciat per Albert Rivera, als socialistes. «És bastant lògic, després del que han fet aquests vuit mesos de govern,. A més a més, el PSOE ha trencat Espanya, anant a negociar pressupostos a la presó. Nosaltres no pactarem amb populistes ni amb aquells que volen trencar el nostre país. El model de Pedro Sánchez és el model de la nació de nacions i nosaltres aspirem a una nació de ciutadans lliures i iguals».

 

També et pot interessar: