MINUT A MINUT

Tarragona torna a viure una nit d'aldarulls amb càrregues policials i una desena de detinguts

VÍDEO

Explosió d'una bombona de gas en una barricada a Tarragona

ATENCIÓ

Tots els talls de carretera previstos per aquest dissabte, 19 d'octubre

Dissabte plenament primaveral amb sol i més calor

Moltes màximes superaran amb comoditat els 20º arreu de Catalunya. Tan sols arribaran algunes bandes de núvols alts i prims que no comportaran més conseqüències
Mapa de previsió per aquest dissabte | Catalunya Méteo

 

El temps serà plenament primaveral en l’inici d’aquest primer cap de setmana de la primavera. El dissabte estarà marcat per l’ambient assolellat i molt agradable, ja que les temperatures pujaran en general i es superaran els 20º al centre del dia a gran part de Catalunya. Diumenge mantindrem la mateixa situació però amb algun ruixat al Pirineu.

 

Pel que fa a l’estat del cel, malgrat que el sol serà el clar dominador a tot el territori, tan sols hem de destacar que arribaran algunes bandes de núvols alts i prims pel nord-est de Catalunya al migdia que, amb el pas de les hores, arribaran a tot arreu. Núvols de fer bonic que no impediran un dia radiant.

 

A més, a primera hora hi pot haver alguna boirina o núvol baix en fondalades interiors i en trams concrets de la costa que ràpidament es dissiparan. El vent de gregal marxarà definitivament del litoral.

 

L'ambient primaveral s'instal·la de ple a Catalunya aquest cap de setmana | Arnald Pons

 

Temperatures plenament primaverals

Si ens fixem en les temperatures, pujaran més a tot arreu i tan dissabte com diumenge repetirem valors molt agradables amb suavitat o ambient càlid al centre de la jornada. Les màximes es mouran entre els 18º i 23º a gran part del territori, un pel més baixes en zones del Pirineu. No obstant, a punts de l’interior, sobretot de l’Ebre i Ponent, es poden assolir els 24º o 25º.

 

Les mínimes també pujaran una mica i hi haurà poques glaçades, tan sols algunes a zones del nord de l’interior i en valls del Pirineu. entre 1º i 6º a gran part de l’interior, de 3º a 8º al prelitoral i entre 7º i 12º a la costa.

 

 

Diumenge radiant i les pluges queden ben lluny

De cara a diumenge, el temps es mantindrà molt tranquil amb sol i temperatures agradables a migdia. Un ambient primaveral que tindrà un nou element: les nuvolades de tarda creixeran amb més ganes al Pirineu i poden deixar algun xàfec poc important. La propera setmana també serà força tranquil·la i les pluges queden molt lluny de Catalunya.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris