El Calafell cau als penals contra el Liceo i desperta del somni

Els verds perden en els penals contra el Deportivo Liceo i queden eliminats del playoff pel títol. Punt final a una temporada històrica dels de Ferran López

El Calafell ha tancat la temporada 2022-2023
El Calafell ha tancat la temporada 2022-2023 | OK Liga TV
02 de juny del 2023
Actualitzat a les 23:45h
El Club Patí Calafell ha perdut contra el DeportivoLiceo (4-5) en la tanda de penals i ha quedat fora de la lluita per accedir a la final del playoff pel títol de l'OK Lliga. Els del Baix Penedès estaven obligats a guanyar els gallecs després de les dues derrotes a La Corunya, però l'encert visitant en els penals els ha deixat fora després d'un encontre igualat. Aquesta derrota suposa el punt final d'una molt bona temporada 2022-2023 on es va acabar a la tercera plaça a la fase regular.

Carballeira i Casas, protagonistes

L'equilibri ha marcat la tònica del darrer partit del Calafell 2022-2023. Els homes dirigits per Ferran López havien d'imposar-se al Liceo i a prop ho han tingut. Després d'uns equilibrats primers 25 minuts, ha estat un penal en la recta final anotat per CésarCarballeiraallò que ha trencat la igualtat. El cop podria haver resultat clau per al Calafell, però els verds no han tardat gaire a refer-se en la represa.

Martí Casasaprofitava una falta directa en el minut 26 per empatar i pitxitxi verd repetia protagonisme en el minut 30 per capgirar el marcador. Malauradament, Carballeira també volia repetir a l'hora de marcar i feia el 2-2 en el minut 34 per, a posterior, enviar l'encontre a la pròrroga. Els deu minuts extra no han servit per decidir si hi havia quart partit o no i s'han necessitat els penals i la mort sobtada per segellar la final de la lliga.

Ricarti Mirasencetaven la tanda amb encert, però no seria fins al quart llançament on Manrubiai Palau tornarien a variar el marcador. Ja en la mort sobtada, Torres anotava el gol del triomf i Miras no podia transformar per evitar el final. El Calafell tanca la temporada 2022-2023 amb un somriure a la cara després de quallar una gran actuació a la fase regular i els gallecs ja pensen en la final contra el Barça.

FITXA TÈCNICA
Calafell

Camps, Ferrer, Escala, Casas i Miras. A la banqueta: Solans, Xaus, Palau, Mendes i Fernández
DeportivoLiceo
Serra, Ricart, Carballeira, Torres i Rodríguez. A la banqueta: Bridge, DiBenedetto, Manrubia, Ciocale i F. Torres
Incidències
Tercer partit de les semifinals del playoff pel títol de l'OK Lliga disputat al Pavelló Joan Ortoll de Calafell