1 de 10
COSTA DAURADA

PortAventura estrena mètode per evitar les cues: tots els detalls

El parc temàtic de la Costa Daurada ha iniciat una prova pilot a l'atracció Hurakan Condor

PortAventura vol acabar amb les llargues cues a les seves atraccions. | PortAventura World
per TarragonaDigital, Vila-seca | 5 de juny de 2023 a les 12:30 |
Una de les queixes més recurrents dels visitants de PortAventura són les llargues cues que han de fer per pujar en algunes de les atraccions. En aquest sentit, el parc temàtic de la Costa Daurada treballa per poder minimitzar aquest gran inconvenient i aquesta temporada ha començat a posar a provar un sistema de cues virtuals.

Ara com ara, PortAventura ha posat el sistema en marxa, com a prova pilot, a l'Hurakan Condor. Si la prova és satisfactòria i té èxit, les cues virtuals s'estendrien a altres atraccions del parc temàtic.

 

Com funciona?

Quan el visitant accedeix a PortAventura, pot afegir a l'aplicació les seves entrades o passis, així com de tots aquells que formin part del seu grup. Una vegada fet això, selecciona l'atracció en què vol fer cua fent ús de Virtual Lane i podrà veure el temps d'espera, generant-se un codi QR.

Una vegada arribi l'hora marcada, el visitant pot anar a l'atracció seleccionada i mostrant el seu codi QR podrà accedir sense passar per la cua física. D'aquesta manera, els visitants podran fer servir el temps que s'estalvia de la cua física per anar a altres llocs del parc temàtic.Des de PortAventura World, han recordat que el sistema de cua virtual està en fase de proves i que és possible que no estigui disponible en alguns moments del dia.

Participació