Detingut per dos robatoris en un mateix dia a Roda de Berà

La Policia Local i l'Ajuntament es personaran com a acusació particular per demanar que l'arrestat, que acumula una dotzena de detencions, ingressi a presó

Imatge de diversos vehicles de la Policia Local de Roda de Berà.
Imatge de diversos vehicles de la Policia Local de Roda de Berà. | TarragonaDigital
15 de juny del 2023
Actualitzat a les 15:39h
La Policia Local de Roda de Berà ha arrestat un jove de 27 anys com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força, que es van produir aquest dimecres. El primer va tenir lloc a la matinada en un habitatge del Roc de Sant Gaietà, on els propietaris dormien. Es va endur televisors, un ordinador portàtil, joies i diners, tot valorat en més de 16.500 euros.

Més tard, al vespre, a l'avinguda Sant Jordi, el jove va robar un collar d'or —valorat en uns mil euros—, d'una estrebada, a una dona que passejava. La víctima va patir ferides lleus. El detingut acumula una dotzena de detencions i el cos policial i l'Ajuntament de Roda de Berà es personaran com a acusació particular per demanar que ingressi a presó.

L'arrestat va ser identificat per les imatges recollides a l'interior del domicili on va cometre el robatori violent i pel testimoni de la víctima del segon assalt. En aquest sentit, està acusat de dos delictes de robatori amb força, amb agreujant de trobar-se els propietaris a l'interior del domicili, en el primer cas. La investigació continua oberta trobar els objectes sostrets.