1 de 10
PORT DE TARRAGONA

Arrenca la 6a edició de PortAutors-es amb l'obertura d'inscripcions

La final de la mostra musical se celebrarà el 18 de novembre al Teatret del Serrallo

El Teatret del Serrallo acollirà la gran final del cicle musical PortAutors-es el 18 de novembre. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Tarragona | 10 d'agost de 2023 a les 10:50 |
El Teatret del Serrallo del Port de Tarragona enfila, des d'aquest dijous, la sisena edició de la mostra artística PortAutors-es. Sota la marca cultural del Moll de Costa, el Teatret torna a engegar la mostra musical de referència al territori amb la voluntat d'ajudar a la creació artística de nous talents en un marc que aculli el seu treball i els ajudi a assolir nous públics.

Els autors o autores interessades a participar en aquest festival poden fer la seva inscripció a partir d'aquest dijous —i fins al pròxim 9 d'octubre— a través del formulari que trobaran a les xarxes socials del Teatret o al web del Port de Tarragona.

 

La final, amb sis participants, tindrà lloc el 18 de novembre

Cal recordar que PortAutors-es és una mostra musical, amb l'etiqueta #PortAutorses2023, que es consolida, després de l'èxit de les anteriors convocatòries amb una gran participació de públic i una bona qualitat musical dels i les artistes que es presenten. El jurat està format per professionals de les arts escèniques i de la indústria musical.

Aquestes persones seleccionaran sis finalistes i quatre reserves del total de mostres rebudes en la fase d'inscripció. La gran final del certamen d'enguany, amb la participació de sis artistes, tindrà lloc el dissabte 18 de novembre.


Durant la gala també actuarà el guanyador de la darrera edició, Gabriel Kazz, una veu jove i prometedora que durà als assistents a un viatge amb el més pur estil irlandès. Les bases del concurs es poden consultar a la pàgina oficial del Port de Tarragona.
 

Un certamen amb cinc premis

La mostra artística PortAutors-es compta amb fins a cinc premis. El més destacat és el Premi del Jurat, el guanyador o guanyadora del qual tindrà l'oportunitat de participar en sis festivals del territori durant l'any 2024: JaVeus, Altacústic, Santa Tecla, Accents, Espai Jove Kesse i PortAutors-es.


El certamen també repartirà el Premi del públic, el Premi a l'artista local, el Premi FiM Vila-seca i el Premi Port de Tarragona.
Participació