1 de 10
Política

ERC demana actuar urgentment amb el servei de neteja de Tarragona perquè «la ciutat s'està degradant per moments»

Exigeixen sancions a FCC en cas de no complir les condicions del contracte

Treballadors netejant a la Part Alta, després de Sant Magí. | Josep M. Llauradó
per Josep Maria Llauradó Serra, Tarragona | 21 d'agost de 2023 a les 11:13 |
"La ciutat s'està degradant per moments": aquesta és la valoració de la portaveu d'Esquerra Republicana, Maria Roig, sobre la neteja a Tarragona. El dilluns següent a la festa major de Sant Magí, els republicans han convocat una roda de premsa per reclamar "sancions" a l'empresa adjudicatària del servei per "incompliments" que podrien estar relacionats amb una "estratègia" -ha dit Roig- "per demanar un increment del preu del contracte" per part de FCC.

I és que a l'espera que s'implementi el nou contracte, ERC considera que durant aquest mes d'agost s'han vist "imatges inèdites" en una ciutat que "està molt bruta" per culpa d'un servei que "ha empitjorat notablement". "Papereres i contenidors sobreeixint, olors molt fortes" i altres situacions que provoquen que Roig demani "explicacions" a l'alcalde Rubén Viñuales


En aquest sentit, reclamen la "supervisió" del contracte i, en cas de no dur a terme la feina, no pagar-la. "Si Rubén Viñuales no actua, voldrà dir que hi ha uns interessos personals", ha dit la regidora, que reclama "màxima celeritat" per implementar un "control més estricte" seguint el plec elaborat per l'anterior govern.
Participació