La 15a edició de Clickània de Montblanc posa les entrades a la venda

També es poden fer les inscripcions al tradicional concurs de diorames

Imatge d'una edició anterior del festival
Imatge d'una edició anterior del festival | Cedida
23 d'agost del 2023
L’Oficina de Turisme de Montblanc ha posat a la venda les entrades anticipades de la quinzena edició de Clickània, el Festival de Playmobil de Montblanc, que se celebrarà els dies 12, 13, 14 i 15 d'octubre.

Al juny, coincidint amb la celebració de Brickània es va presentar el cartell i el programa que han permès fer-ne difusió durant l’estiu. Per tal de poder agilitzar la compra de les entrades des d’aquest dilluns 21 d’agost ja es troben a la venda a través del web del festival. Els preus de les entrades del festival no han variat: a partir de 14 anys 5 euros; entre 7 i 13 anys 2,50 euros; i fins a 6 anys gratuït.

Com cada any l'espai central del festival serà l'antiga església i el claustre de Sant Francesc on tindrà lloc l'exposició de diorames temàtics, la venda especialitzada de productes Playmobil (novetats, descatalogats, complements, gadgets,..) i els sortejos de lots entre els visitants.

L'antic hospital de Santa Magdalena acollirà la quinzena edició del concurs de creació de diorames i durant el llarg cap de setmana es podrà gaudir de l'exposició dels muntatges dels aficionats que participen en el concurs.

Per tal de prendre-hi part al web del festival s’hi poden trobar les bases i el formulari d’inscripció. Alguns del detalls més destacables són que la data límit d’inscripció és el 6 d’octubre, hi ha 40 places disponibles en cinc categories segons l’edat, els diorames seran muntats per una sola persona (novetat d’enguany) i que el preu per prendre-hi part és de 3€ per diorama.