1 de 10
CASTELLS

Increïble actuació de la Joves de Valls per Sant Fèlix: la millor de la seva història

La Colla Vella també ha fet una bona posada en escena a Vilafranca, carregant el 2 de 8 net i descarregant el 4 de 9 amb folre i pilar, el 4 de 9 amb folre i el pilar de 7 amb folre i manilles

Imatge del 4 de 9 net que la Colla Joves dels Xiquets de Valls ha descarregat per Sant Fèlix. | Gemma Sánchez/ACN
per TarragonaDigital, Vilafranca del Penedès | 30 d'agost de 2023 a les 17:10 |
La Colla Joves dels Xiquets de Valls ha fet la millor actuació de la seva història a Vilafranca del Penedès, en el marc de la Diada de Sant Fèlix 2023, en què s'han vist deu castells de gamma extra. Els diables vermells han fet una gran posada en escena i han descarregat el 3 de 9 amb folre, el 4 de 9 net i el pilar de 8 amb folre i manilles, mentre que també han carregat el 5 de 9 amb folre.
 

Per la seva banda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha fet la seva millor actuació de la temporada a la capital de l'Alt Penedès. En aquest sentit, han portat a plaça el 4 de 9 amb folre i pilar (descarregat), el 2 de 8 net (carregat) i el 4 de 9 amb folre (descarregat). Els de la camisa rosada han tancat la seva actuació amb el pilar de 7 amb folre.
   

Els Castellers de Vilafranca i els Minyons fan la millor actuació de la temporada

Els Castellers de Vilafranca també han fet la millor actuació de la temporada a la plaça de la Vila. Els verds han descarregat en primera ronda el 3 de 10 amb folre i manilles, mentre que en segona ronda han carregat el 4 de 9 amb folre i pilar, mentre que en tercera ronda han descarregat el segon 7 de 9 amb folre de la història. Han tancat la seva actuació amb el pilar de 8 amb folre i manilles.

 
Els quarts protagonistes de la Diada de Sant Fèlix han estat els Minyons de Terrassa. Després de descarregar de sortida un gamma extra com el 2 de 9 amb folre i manilles, en segona ronda han deixat en intent descarregat el 5 de 9 amb folre. Finalment, han tancat l'actuació, la millor de la temporada, descarregant el 3 i el 4 de 9 amb folre i el pilar de 5.

 
Durant la Diada de Sant Fèlix s'ha produït un petit incident amb dos individus que s'han encarat amb castellers de la Colla Joves dels Xiquets de Valls. En aquest sentit, els dos homes, que s'han mostrat violents, han acabat reduïts per agents de la Policia Local de Vilafranca.
Participació