1 de 10
Cultura

El Morell tanca els 'Dijous d'Estiu' amb danses i música d'Eslovàquia

La formació 'Folklore Ensemble Orgonina' actuarà al jardí de l'Ajuntament del Morell

La formació mostrarà les danses i el folklore al Morell. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, El Morell | 6 de setembre de 2023 a les 12:46 |
El Morell tanca aquest dijous, 7 de setembre, una nova temporada dels 'Dijous d'Estiu' que han omplert d'oferta cultural el municipi durant el període vacacional. L'actuació final serà de primer nivell i mostrarà danses i música d'Eslovàquia.

En el marc de les 51es Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya que organitza ADIFOLK, el Morell acollirà l'actuació del conjunt eslovac 'Folklore Ensemble Orgonina'. Mostraran les cançons i danses populars de les regions de Zemplín i Šariš, a Eslovàquia.


L'espectacle tindrà lloc el dijous, 7 de setembre, a partir de les 20.00 hores en un marc incomparable com són els jardins de l'Ajuntament del Morell. L'entrada és gratuïta perquè tothom qui desitgi descobrir les danses i músiques del país ho pugui fer amb tota facilitat.

Abans d'aquesta actuació, la formació visitarà l'INS El Morell, durant el matí, per apropar als alumnes la seva cultura, i a partir de les sis de la tarda, a la plaça de l'Era del Castell, hi haurà una trobada amb les entitats de cultura popular del municipi.


Serà una jornada de germanor en què una quarantena de joves eslovacs compartiran experiències amb els joves del Morell, amb la intenció que funcioni com a nexe d'unió entre els dos pobles.
Participació