1 de 10
CULTURA

Jocs de taula per al dissabte a la nit, la proposta de l'Associació de Rol de Reus

L'entitat organitza una nova edició d''A la nit, entaula't!', una activitat gratuïta orientada als joves

Els jocs de taula han experimentat un auge els darrers anys amb popularitzacions com la del Catan | Cedida
per TarragonaDigital, Reus | 6 de setembre de 2023 a les 18:08 |
L'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus organitza una nova sessió d'A la nit, entaula't!. La jornada nocturna vol ser una proposta de lleure saludable amb jocs de taula per a joves. L'organitzen el dissabte 16 de setembre de deu de la nit a dues de la matinada al seu local, a l'avinguda de Sant Jordi, 23, baixos 3, a l'edifici Bell Park.

Es tracta d'una proposta "d'introducció en l'activitat lúdica, cultural i participativa de diferents tipus de jocs de taula", com els de rol, els de miniatures, els de tauler o els de cartes. Es faran partides d'iniciació obertes al públic assistent. L'activitat és gratuïta i oberta a qualsevol persona a partir de catorze anys, però des de l'entitat es demana inscripció prèvia a través del correu [email protected].


Hi ha una segona opció, en el marc de l'activitat A la nit, entaula't!. Pensant en els participants que ja siguin aficionats als jocs de taula, l'entitat obre la seva ludoteca perquè en facin un ús lliure. L'objectiu de l'activitat, resumeixen des de l'associació, "és oferir un punt de reunió i relació als joves per a poder gaudir d'una forma de lleure nocturn alternatiu al tradicional".
Participació