1 de 10
COSTA DAURADA

El millor 'beach club' d'Europa és a Tarragona, segons National Geographic

L'espai, ubicat al terme municipal de Salou, ofereix una oferta integral que inclou llits balinesos, racons amb ombra, còctels, tapes i propostes gastronòmiques

L'Infitum de Salou ofereix unes espectaculars vistes de les platges de la Costa Daurada. | Ajuntament de Salou
per TarragonaDigital, Salou | 20 de setembre de 2023 a les 12:59 |
La prestigiosa revista 'National Geographic Viajes' ha proclamat l'Infinitum de Salou, ubicat al Camí de Costa, com el millor Beach Club d'Europa. Aquest reconegut club ofereix als visitants una oportunitat única per relaxar-se i gaudir de la cuina mediterrània amb una vista panoràmica de les platges de la Costa Daurada.

El club ha estat reconegut com a Millor Beach Club d'Europa en els World Travel Awards 2022, atesa la seva oferta integral de relaxament des de l'alba fins al capvespre, amb llits balinesos, racons amb ombra, còctels, tapes i propostes gastronòmiques que atrauen els gurmets més exigents.


El millor Beach Club d'Europa, situat a prop del Cap de Salou, forma part d'un complex de camps de golf i d'una àrea residencial. Aquest club privat està situat a primera línia de mar, separat de la platja Llarga pel camí de ronda que connecta el Far de Salou amb les platges de Llevant i Capellans.
 

Un espai molt atractiu

Un dels grans atractius de Salou és el seu Camí de Costa, un sender d'uns 6,5 quilòmetres que recorre la costa des del Fat fins al monument de Pilons. Aquest camí, amb vistes espectaculars del mar i passant per miradors com la Punta del Cavall i la Cala Morisca, és apte per a persones de totes les edats i és de les millors zones per gaudir de paratges naturals impressionats i de la immensitat del Mediterrani.


A més de l'experiència al Beach Club, els gurmets més exigents satisfaran la seva passió. De fet, Salou ha anat treballant per oferir als turistes i residents un ventall gastronòmic innovador, de qualitat i amb productes Km0.

Amb aquest reconeixement internacional i el seu catàleg d'experiències úniques, Salou es confirma com un destinació turística inigualable per als amants del luxe, del benestar, el patrimoni natural i curosa gastronomia, captivant visitants que cerquen vivències inoblidables.
Participació