1 de 10
MOBILITAT

Reus tallarà un carrer aquest divendres amb motiu del Dia Sense Cotxes

Les restriccions es concentraran entre la plaça de la Pastoreta i la plaça d'Hèrcules de nou del matí a nou del vespre

El trànsit estarà restringit aquest divendres al carrer de Misericòrdia entre la plaça d'Hèrcules i la plaça de la Pastoreta. | Google Maps
per TarragonaDigital, Reus | 20 de setembre de 2023 a les 14:20 |
L'Ajuntament de Reus tallarà al trànsit en un tram del carrer de Misericòrdia aquest divendres 22 de setembre, coincidint amb la celebració del Dia Sense Cotxes i la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible. Segons ha informat el consistori, el vial es tallarà a la circulació de vehicles entre la plaça de la Pastoreta i la plaça d'Hèrcules entre les 9 i les 21 hores.

Aquesta acció, organitzada pel Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, vol sensibilitzar la ciutadania sobre la contribució del trànsit privat a les emissions dels gasos d'efecte hivernacle, convidant-la a deixar aquest mitjà de transport, com a mínim per un dia, i provar nous mitjans de transport per desplaçar-se per la ciutat.


Igualment, l'acció s'emmarca en els actes programats per l'Ajuntament de Reus amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, amb els quals es promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables. En aquest àmbit s'inclouen els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric.
Participació