1 de 10
COSTA DAURADA

PortAventura estrena una nova atracció de realitat virtual: més de 200 metres quadrats

El parc temàtic ha anunciat l'obertura al públic de VRX by Zero Latency, una atracció virtual de lliure moviment

Usuaris provant la nova atracció de realitat virtual de lliure moviment de PortAventura. | Cedida
per TarragonaDigital, Vila-seca | 21 de setembre de 2023 a les 13:15 |
PortAventura World obre una segona atracció de realitat virtual de lliure moviment o free-roam, segons ha anunciat el parc temàtic de la Costa Daurada en un comunicat. Es tracta de VRX by Zero Latency, que disposa d'un espai de més de 200 metres quadrats situat al costat de l'accés als parcs temàtics. Serà una experiència "única" als parcs temàtics de l'estat espanyol, una vivència immersiva a un nou món.

La iniciativa compta amb la darrera tecnologia de realitat virtual de Zero Latency, un dels especialistes més destacats del món en aquesta mena d'entreteniment. Hi poden participar fins a vuit jugadors alhora, abillats amb un equip format per un visor, auriculars i un controlador, ja que s'hi pot estar fins a 40 minuts.

 

Segona atracció de realitat virtual que estrena PortAventura

Aquesta és la segona atracció de realitat virtual que PortAventura World estrena aquesta temporada, després de començar a testar al juliol una iniciativa d'aquest tipus en un dels seus hotels sota gestió fora del parc temàtic, l'Hotel Piràmide Salou.
 

La nova proposta d'entreteniment digital obrirà al públic entre les tres de la tarda i la mitjanit. En aquest sentit, permetrà l'accés a partir dels 13 anys, complementant l'oferta d'oci innovadora, que busca potenciar les seves propostes digitals com a complement d'altres més tangibles i físiques.
Participació