1 de 10
EQUIPAMENTS

Reus construirà un nou camp de gespa artificial annex a l'Estadi Municipal

La inversió en aquest equipament serà de gairebé 750.000 euros

El complex de l'Estadi Municipal de Reus comptarà amb un nou camp de futbol de gespa artificial. | Ajuntament de Reus
per TarragonaDigital, Reus | 22 de setembre de 2023 a les 12:20 |
L'Ajuntament de Reus ha tret a licitació les obres de construcció del nou camp de gespa artificial annex a l'Estadi Municipal. El concurs surt amb un pressupost base de licitació de 741.645,58 euros amb l'IVA inclòs i inclou la construcció del camp que tindrà una superfície de 7.363,75 m2 en la qual s'hi emplaçarà un terreny de joc de 102,5x64,5 metres.

El projecte de construcció detalla que la resta de superfície perimetral serà pavimentada amb formigó. Aquest espai serà utilitzat per atendre totes les necessitats generades pel mateix espai (passos de serveis, equips o manteniment). També s'ha previst adequar les zones adjuntes al lateral i del gol nord per a l'emplaçament en el futur d'una graderia bàsica.


El projecte també preveu l'adequació dels accessos, el tancament del perímetre i la instal·lació d'equipament divers associat a la pràctica del futbol. El termini per a l'execució de les obres serà d'unes deu setmanes.
 

Gespa artificial, enllumenat LED i tancament perimetral

El nou camp s'instal·larà al lloc que ocupava un dels camps d'entrenament de gespa natural de l'estadi. Comptarà, a més de la instal·lació de gespa artificial, amb enllumenat amb llums LED i el tancament perimetral de la instal·lació. Aquest camp es podrà utilitzar per a entrenaments, així com per a competicions oficials.


En aquest sentit sentit, completarà les instal·lacions de l'Estadi Municipal amb un camp de gespa artificial de nova generació que suposarà un complement als actuals camps i una alternativa a la gespa natural pels dies de pluja i per a poder garantir el seu manteniment.
Participació