1 de 10
TARRAGONÈS

El Centre Cultural del Morell ofereix una quinzena de propostes formatives

La programació s'inicia aquest 2 d'octubre i s'allargarà fins al pròxim mes de juny

El curs de restauració de mobles és un dels més esperats pels morellencs i morellenques. | Cedida
per TarragonaDigital, El Morell | 26 de setembre de 2023 a les 17:59 |
Després de l'aturada per les vacances d'estiu, el Centre Cultural del Morell recupera la seva activitat. En aquest sentit, des de la Regidoria de Plans Formatius del consistori s'ofereixen més d'una quinzena de propostes, molt variades, que tindran lloc entre els mesos d'octubre i juny.

La regidora Mònica Casas ha explicat que "enguany hem volgut repensar una mica la programació i, a més dels cursos habituals, amb algunes novetats, també hem preparat tallers puntuals en divendres i dissabte, de temàtiques ben atractives i que poden agradar a gran part de la ciutadania".


Les inscripcions es poden formalitzar a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com a màxim una setmana abans de l'inici de cada curs. També podeu trucar al 977 842 176 o bé escriure al [email protected].
 

El curs de restauració de mobles, un dels més esperats

Un dels més esperats és, com sempre, el de restauració de mobles, que serà el primer a començar, el pròxim 2 d'octubre. Anirà a càrrec d'Aurora Illarramendi i es farà els dilluns i dimecres de 18 a 20 hores, allargant-se fins al juny de 2024.


En aquest sessions, els assistents aprendran tècniques de restauració i decoració de mobles. El preu és de 30 euros mensuals i el material va a càrrec de l'alumnat.
 

Mindfulness, genealogia i tèxtil

Després de l'èxit de passades edicions, en aquesta ocasió s'ofereix la formació de l'Arbre Familiar II, del 3 d'octubre al 14 de novembre, i el curs Mindfulness I, del 19 de gener al 12 de març. Ambdós, es faran els dimarts de 18 a 21 hores, amb un preu de 20 euros i a càrrec d'Elies Torres.


En l'apartat tèxtil, els dijous 5 i 19 d'octubre, Olivia Garzón s'ocuparà que tothom qui vulgui pugui treure profit a la seva màquina de cosir. Serà de 18.30 a 20.30 hores i amb un preu de 20 euros. Carme Ruiz s'encarregarà del curs de costura creativa, on l'alumnat podrà crear, dissenyar i cosir peces senzilles. Els dimecres de 18 a 20 hores, del 8 de novembre al 31 de gener i amb un preu de 30 euros mensuals.

I encara dins de la secció relacionada amb la roba, Olivia Garzón s'encarregarà d'un curs de patronatge i confecció d'una faldilla, vestit, pantaló i camisa, del 2 de novembre al 22 de febrer, i d'un taller de llenceria, del 7 al 28 de març. Tots dos a un preu de 30 euros mensuals, els dijous de 18.30 a 20.30 hores.

 

Curs de C2 de català

Com a novetat, hi haurà un curs de nivell B2 i un altre de C2 de català, una formació que començarà el 16 d'octubre i que s'allargarà fins al mes de maig. Serà els dilluns i dimecres de 20 a 21 hores, amb un preu de 100 euros que inclou el material, temari i dret d'examen.

Finalment, també hi haurà l'opció d'aprendre balls llatins, amb el merengue, la salsa o la bachata com a protagonistes. Anirà a càrrec d'Enric Soler i tindrà un preu de 20 euros mensuals.

Pel que fa als tallers dels divendres, se n'han preparat de gintònics, de mel, de vins i d'ostres, amb tastos inclosos, mentre que els dissabtes hi haurà tallers educatius de crema hidratant, pasta de dents i desodorant, així com un taller de joies a càrrec de TUTUjoies.

Cal tenir en compte que tots els cursos necessiten assolir un mínim d'alumnes i que, en cas que no s'hi arribi, quedaran anul·lats.
Participació