1 de 10
Alt Camp

El Pla de Santa Maria obre una convocatòria d’ajuts de desplaçament per a l’escola i la llar d’infants

Els infants han d'estar matriculats a l’escola Sant Ramon o a la llar d’infants Quatrevents.

Imatge de l'escola del Pla | Cedida
per Albert Oliva, El Pla de Santa Maria | 27 de setembre de 2023 a les 10:00 |
El dilluns 2 d’octubre s’obre la convocatòria d’ajuts de desplaçament per a les famílies empadronades al Pla de Santa Maria que tinguin infants matriculats a l’escola Sant Ramon o a la llar d’infants Quatrevents.

Els ajuts van destinats a unitats familiars que visquin a més de 3 quilòmetres dels centres. El termini es mantindrà obert fins al 31 d’octubre. Al febrer s’obrirà un nou termini adreçat especialment a famílies d’infants que s’hagin incorporat a la llar d’infants.


Els ajuts es concedeixen a famílies, independentment del nombre de germans o d’alumnes que hi convisquin, dels viatges diaris que es realitzin i del centre on estiguin matriculats. La subvenció té un import de 1,60 euros multiplicada per cada dia lectiu del curs.

Per fer les sol·licituds cal presentar l’imprès normalitzat i adjuntar la documentació corresponent. Els criteris que s’apliquen en l’atorgament de les subvencions han permès que en les edicions anteriors pràcticament totes les famílies que han sol·licitat l’ajut l’hagin obtingut.
Participació