1 de 10
SOCIETAT

Adif converteix els terrenys de l'avinguda del Comerç de Reus en un magatzem de la via de costa

L'espai, de 35.000 metres quadrats, acull els materials retirats en el desmantellament de la via litoral entre Vandellòs i Salou

Imatge dels terrenys d'Adif a l'avinguda del Comerç de Reus. | Laia Solanellas
per TarragonaDigital, Reus | 28 de setembre de 2023 a les 14:30 |
La platja de vies que Adif té a Reus s'ha convertit en el magatzem de raïls i travesses que des del passat mes de desembre es retiren en el desmantellament del traçat ferroviari litoral entre Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i Salou. Així ho ha explicat el 'Diari de Tarragona', citant fonts de l'empresa gestora d'infraestructures.

En aquest sentit, Adif ha explicat que el material s'emmagatza en aquests terrenys de manera temporal. Cadascuna de les peces retirades s'analitzarà i aquelles que estiguin en bon estat es reutilitzaran, mentre que les que no estiguin en bones condicions es reciclaran.


Cal recordar que els terrenys d'Adif a Reus, amb 35.000 metres quadrats, estan situat a l'avinguda del Comerç de la capital del Baix Camp. En aquest sentit, estan en desús des de l'any 2011, després que FiraReus deixés l'espai que havia ocupat durant tres anys per instal·lar-se al Tecnocparc.
Participació