1 de 10
Turisme

Nova ruta des de l'Aeroport de Reus i més places ofertades en les pròximes temporades

Dues companyies que ja operen a l'aeroport reusenc han anunciat un increment de les places ofertades en les pròximes temporades turístiques

Imatge d'arxiu de l'aeroport de Reus | Cedida
per TarragonaDigital, Reus | 6 de novembre de 2023 a les 17:50 |
La Costa Daurada està promocionant la seva oferta turística a la World Travel Market de Londres, una de les fires professionals més importants del món en el sector turístic, fins al pròxim 8 de novembre.

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i el president del Patronat de TurismeCarlos Brull, han participat en les primeres reunions de la fira, on s'han anunciat perspectives prometedores de creixement per a l'Aeroport de Reus per a l'any vinent.


En concret, la companyia Jet2 ha revelat un increment del 13% en les places ofertes des de l'Aeroport de Reus per al 2024 i un 17% per al 2025. A més, planeja obrir una nova ruta cap a Liverpool en aquest últim any.

Així mateix, la companyia TUI també ha pronosticat un augment de les operacions cap a Regne Unit, França i Alemanya per a la temporada vinent. Aquests anuncis són els resultats de la primera jornada de la World Travel Market, i es preveuen més reunions estratègiques fins al 8 de novembre amb touroperadors, companyies aèries i agències de viatges d'arreu del món per afavorir l'arribada del mercat britànic a la Costa Daurada, amb possibles nous beneficis.


La marca Costa Daurada està promovent-se a la World Travel Market mitjançant un espai propi dins de l'estand de Catalunya. Aquesta destinació participa a través del Conveni Córner, que engloba diversos municipis, empreses i associacions turístiques que s'uneixen sota la mateixa marca turística per aprofitar sinergies i optimitzar recursos

La World Travel Market és un esdeveniment destacat per a la indústria del viatge i una cita fonamental en la planificació de la promoció de destinacions turístiques. En aquesta edició, hi ha més de 5.000 destinacions presents, oferint importants oportunitats de xarxa i establir connexions de negoci.
Participació