1 de 10
Cultura

El Festival Accents, finalista als premis ARC com a millor festival

El cicle de concerts va iniciar la seva trajectòria fa 10 anys i enguany ha programat un cartell amb concerts d'alt nivell

Imatge d'un dels concerts del Festival Accents al Teatre Fortuny de Reus. | Cedida
per TarragonaDigital, Reus | 7 de novembre de 2023 a les 12:45 |
El Festival Accents de pop, rock i folk dels Països Catalans, que celebra aquest any la seva desena edició amb un cartell ple de concerts d'alt nivell, ha estat nominat als Premis ARC 2023, anunciats en una cerimònia al Teatre de la Llotja de Lleida i concedits per professionals de l'Associació de Representants, Promotors i Managers de Catalunya.Aquests premis són un dels més destacats dins del sector de la música en directe, i per segon any consecutiu, la ciutat de Lleida serà l'amfitriona d'aquesta gala. Així doncs, el pròxim 29 de novembre, tindrà lloc la gala dels Premis ARC 2023 al Teatre de la Llotja, amb la presència del Festival Accents com a finalista.

El Festival Accents competirà amb altres importants esdeveniments com el Magnífic Fest, el Neu! Festival i el Festival Càntut. Isaac Albesa, director del festival, ha assegurat que "estar seleccionats en aquests premis dels professionals del sector és una satisfacció i constata que estem treballant bé a favor del públic i també de la indústria musical de Catalunya".


El Festival Accents va néixer l'any 2014 sota la direcció d'Isaac Albesa amb el suport d'Empenta Cultural, i en aquests deu anys ha programat més de 180 actuacions de música pop, rock i folk procedents principalment dels Països Catalans.

Els concerts s'han dut a terme a la ciutat de Reus i altres poblacions del Camp de Tarragona, com Cambrils, Riudoms, Falset, Alcover, Botarell, la Selva del Camp, Altafulla, Mont-roig del Camp, el Morell i Vilaplana.
Participació