1 de 10
TURISME

Una nova companyia volarà l'any vinent des de l'Aeroport de Reus

Hi haurà dues noves rutes que connectaran la infraestructura reusenca amb el Regne Unit

Imatge d'arxiu de l'Aeroport de Reus. | ACN
per TarragonaDigital, Reus | 7 de novembre de 2023 a les 15:40 |
La companyia EasyJet tornarà a operar des de l'Aeroport de Reus a partir de l'abril del 2024 amb dues noves rutes a Manchester i Londres Luton. La decisió s'ha conegut durant una de les reunions que ha mantingut el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona amb l'aerolínea britànica en la segona jornada de la World Travel Market, una de les fires professionals del sector turístic més importants del món.

Aquest esdeveniment se celebra a Londres entre el 6 i el 8 de novembre i la Costa Daurada hi és present per promocionar la seva oferta turística.

 

Dos vols setmanals d'anada i tornada

Les dues noves rutes que oferirà Easyjet des de l'Aeroport de Reus tindran dos vols setmanals d'anada i tornada que operaran cada dimarts i dissabte i que ja es poden adquirir a través del seu web. Aquesta companyia ja va oferir connexions de Reus a Londres Luton durant els anys 2018, 2019 i també a l'agost del 2020, però arran de la pandèmia va deixar d'operar i ara reprèn l'activitat i hi incorpora una nova ruta.

Durant el matí d'aquest dimarts, el touroperador Travel Solutions també ha anunciat que oferirà una nova operativa xàrter entre Reus i Belfast els dissabtes entre el 15 de juny i el 24 d'agost amb avions de British Airways (BA Cityflyar) amb una capacitat de 98 places.

 

TUI i Jet2 creixeran el 2024 a l'Aeroport de Reus

Aquests dies la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i el president del Patronat de Turisme de la Diputació, Carlos Brull, han viatjat a Londres per assistir a la World Travel Market, on han participat d'entrevistes estratègiques i trobades amb touroperadors, companyies aèries i agències de viatges d'arreu del món amb l'objectiu d'afavorir l'arribada del mercat britànic a la Costa Daurada.

De moment, aquestes trobades pronostiquen un creixement de l'Aeroport de Reus. A més, de les novetats anunciades aquest dimarts per EasyJet i Travel Solutions, TUI va assegurar aquest dilluns que augmentarà les operacions entre Reus el Regne Unit, França i Alemanya i Jet2 va augurar un creixement del 13% a l'Aeroport de Reus per al 2024 i una nova ruta a Liverpool a partir del maig del 2025 de la qual ja han posat els bitllets a la venda.

 

Espai propi de la marca Costa Daurada

La marca Costa Daurada es promociona a la Fira World Travel Market amb un espai propi dins de l'estand de Catalunya. La destinació hi participa a través del Conveni Córner, que engloba diversos municipis, empreses i associacions turístiques que formen part de la marca turística i que permet que participin conjuntament a diverses fires, sumant d'aquesta manera esforços i optimitzant els recursos.
Participació