1 de 10
Conca de Barberà

Un grup de lladres sembra el caos a la Conca de Barberà: 9 cases saquejades en 48 hores

Els Mossos d'Esquadra han reforçat el dispositiu de seguretat a tota la comarca.

Els fets han tingut lloc a Sarral i a Vimbodí | Europa Press
per Albert Oliva, Sarral | 14 de novembre de 2023 a les 09:49 |
Màxima preocupació a la Conca de Barberà per una onada de robatoris sense precedents. En tan sols 48 hores, una banda organitzada de lladres ha saquejat gairebé una desena d'habitatges.

Segons avança el Diari de Tarragona, els lladres haurien entrat en sis cases de Sarral i en tres més de Vimbodí i Poblet, entre el dimecres dia 8 de novembre i el divendres dia 10.

Mateix modus operandi

A Sarral, els fets van tenir lloc el dimecres, entre les 18.00 h i les 21.00 h. Segons el mitjà citat, totes les cases eren adossades, amb jardí, i sense alarma connectada en el moment dels fets. Els lladres haurien forçat les finestres i accedit als immobles, remenat totes les estances de les cases, buscant diners i joies.


Segons els investigadors del cas, arran de la similitud entre tots els robatoris, es tractaria d'una mateixa banda de lladres organitzada. El més sorprenent de la situació és la franja horària: a mitja tarda, i amb una durada del robatori de 45 minuts, just quan els propietaris de les cases havien sortit.

Més robatoris a Vimbodí i Poblet

Divendres es van produir tres robatoris més a Vimbodí i Poblet, amb una manera d'operar molt similar. Per aquest motiu, la investigació del cas situa tots els robatoris en una mateixa autoria: la banda de lladres organitzada.

Arran dels fets, els Mossos d'Esquadra han reforçat el dispositiu de seguretat a tota la comarca. En aquest sentit, s'han activat més controls de carretera i a hores d'ara es treballa per localitzar i detenir els autors dels robatoris.
Participació