1 de 10
SUCCESSOS

Rescaten diversos animals a Tarragona: en mal estat de salut i abandonats

A Mont-roig del Camp, la Guàrdia Civil ha localitzat quinze gossos, un porc senglar i catorze fures en una parcel·la sense permisos

Imatge de dos dels animals rescatats pel Seprona de la Guàrdia Civil. | Guàrdia Civil
per TarragonaDigital, Mont-roig del Camp | 15 de novembre de 2023 a les 15:02 |
Agents del Seprona de la Guàrdia Civil de Tarragona han rescatat en els darrers dies diversos animals que es trobaven en males condicions de cura i han obert diligències contra els seus propietaris. A Mont-roig del Camp, van rescatar quinze gossos de caça, un porc senglar i catorze fures d'una parcel·la, el propietari de la qual no disposava dels permisos. Els agents van posar tres denúncies que es van enviar al Departament d'Acció Climàtica.

Aldover (Baix Ebre) van trobar-hi un ruc en molt mal estat de salut en una finca deshabitada i que sobrevivia gràcies al menjar que li portava un veí. Finalment, a Botarell (Baix Camp) van trobar un gos en una parcel·la deshabitada que patia "anorèxia extrema per inanició i atròfia muscular generalitzada".


Tots aquests animals es van poder derivar a associacions protectores o entitats que en tenen cura.
 

Rescaten dos cavalls desnodrits a Valls

A aquestes actuacions, cal sumar el rescat de dos cavalls a Valls que presentaven desnutrició extrema i que estaven en una instal·lació precària.


En aquest sentit, l'Ajuntament de Valls va decretar el decomís dels dos animals, que van ser traslladats a un centre hípic de l'Alt Camp per a la seva recuperació.
Participació