1 de 10
Successos

Desmantellat un grup criminal que entrava droga i armes per la costa del Garraf

S'han fet entrades en diversos municipis, entre ells Reus, i el grup criminal entrada armes de guerra, armes curtes de foc i drogues

Es escorcolls s'estan practicant a l'àrea de Barcelona i Tarragona. | Guàrdia Civil
per TarragonaDigital, Tarragona | 21 de novembre de 2023 a les 09:07 |
La Guàrdia Civil ha detingut vuit persones en un operatiu policial iniciat la matinada del dimarts 21 de novembre en diversos municipis contra un grup criminal vinculat al tràfic d'haixix. Entre els detinguts hi ha els objectius principals i líders de l'estructura criminal.

En concret, s'han fet una vintena d'entrades i escorcolls a Martorell (amb col·laboració de la policia local de la localitat), Sant Andreu de la Barca, Terrassa, Sant Vicenç dels Horts, Piera i Castellbisbal, i també a Reus. Dels vuit detinguts, tres són a Martorell. L'operatiu està coordinat pel jutjat d'instrucció número 2 de Sagunt.


El dispositiu, batejat com 'operació Infinit' és la continuació de les investigacions de l'operació 'Rescatada', que va permetre interceptar a l'estiu un intent d'introduir 4,5 tones d'haixix a través de la costa del Garraf.

En aquell moment es van interceptar dos camions amb 4,5 tones quan s'havia realitzat el contraban d'haixix a la costa del Garraf. Llavors es van detenir 17 persones i es van comissar armes de guerra i armes curtes de foc.


 
Participació