1 de 10
Conca de Barberà

L'Espluga de Francolí treu a licitació la connexió a la xarxa del Consorci d'Aigües de Tarragona

Es preveu que les obres comencin a la primavera que ve i tinguin un termini d'execució de 6 mesos.

El dipòsit de Sant Miquel | Cedida
per Albert Oliva, L'Espluga de Francolí | 21 de novembre de 2023 a les 15:10 |
L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí ha tret a licitació les obres del Projecte de Ramal de subministrament a l'Espluga de Francolí, per un import d'1.619.343,24 euros + IVA. Amb la construcció d'aquest nou ramal, l'Espluga de Francolí es connectarà a la xarxa del Consorci d'Aigües de Tarragona des del dipòsit de Montblanc.

Els treballs consistiran principalment en la construcció d'un ramal de 4.562 m de longitud amb una canonada de polietilè de 280 mm de diàmetre. També es construirà una caseta d'arribada al dipòsit de Sant Miquel on s'allotjaran els elements de mesura de cabal, així com les claus d'aïllament i els armaris de telecomandament i electromecàniques. Completen les obres d'aquest projecte diferents arquetes de derivació i de desguàs, a més de ventoses en punts baixos i alts respectivament.


El finançament d'aquest projecte prové d'una subvenció nominativa de la Diputació de Tarragona de 445.000 euros i d'una nova subvenció de l'Agència Catalana de l'Aigua d'1,2 MEUR. Des de l'ajuntament es completarà la resta. Es preveu que les obres comencin a la primavera que ve i tinguin un termini d'execució de 6 mesos. Les empreses interessades poden presentar ofertes fins al dilluns 11 de desembre de 2023.
Participació