Té un accident a l'AP-7 a Reus: conduïa sextuplicant la taxa d'alcoholèmia

El conductor, un home de 59 anys, va ser denunciat penalment pels Mossos d'Esquadra

Imatge de la furgoneta que conduïa l'home denunciat penalment pels Mossos d'Esquadra.
Imatge de la furgoneta que conduïa l'home denunciat penalment pels Mossos d'Esquadra. | Mossos d'Esquadra
24 de novembre del 2023
Actualitzat a les 12:57h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Tarragona han denunciat penalment un conductor, de 59 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària. Els fets van tenir lloc la nit del passat 22 de novembre quan es va produir un accident de trànsit a l'altura del quilòmetre 252 de l'autopista AP-7, al terme municipal de Reus.

Un cop al lloc de l'accident, els agents van donar assistència als implicats i van comprovar que no hi havia ferits. Després de practicar les proves d'alcoholèmia, un dels conductors va registrar una taxa d'alcohol d'1,5 mg/l, sis vegades més del màxim permès.

Per aquest motiu, l'home va ser denunciat penalment com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària i es va immobilitzar la furgoneta.
 

Increment en la mobilitat de camions i furgonetes

Els Mossos d'Esquadra han recordat en un comunicat que cal tenir present que durant aquestes dates la mobilitat de camions i furgonetes s'incrementa considerablement amb motiu del repartiment dels regals nadalencs.

És per això que la policia catalana implementa campanyes de control d'aquest tipus de vehicles amb l'objectiu de garantir la seguretat en la mobilitat de furgonetes i camions i de la resta d'usuaris de les vies.

Aquests controls permeten localitzar als conductors que infringeixen la normativa en matèria de trànsit i transports, i per tant, reforcen la seguretat viària alhora que treballen per disminuir la sinistralitat.