Torna la 23a edició del Mercat d'Art Jove de Valls

És un espai que permet exhibir els treballs dels joves artistes creadors del territori

Imatge d'una edició anterior del mercat
Imatge d'una edició anterior del mercat | Cedida
30 de novembre del 2023
Actualitzat a les 8:48h
El dissabte dia 16 de desembre el servei municipal de Joventut VallsJove impulsa una nova edició del Mercat d'Art Jove de Valls, on els joves artistes locals i del territori exposaran les seves creacions i produccions. El Mercat, que se celebrarà a la plaça Pere Català Roca coincidint amb el Mercat de Nadal de Valls, obrirà les portes a les 10 del matí i s'allargarà fins a les 21 h.

El Mercat d'Art Jove, que enguany arriba a la seva 23a edició, ofereix un espai que permet exhibir els treballs dels joves artistes creadors del territori. En aquesta edició es comptarà amb un total de 22 artistes relacionats amb l'àmbit de la pintura, la confecció tèxtil, la bijuteria, joieria, elements de decoració i altres creacions i manualitats diverses.

La ubicació del Mercat, a la plaça Pere Català Roca, té per finalitat garantir un major espai a les persones visitants i poder acollir un major nombre de parades. La jornada estarà amenitzada musicalment per la Red Star.

Tallers com a novetat

En aquesta edició i com a novetat es realitzaran tallers per a infants d'entre 5 a 12 anys a l'espai pedagògic del Museu Casteller, per a facilitar la conciliació de pares i mares. Els tallers es desenvoluparan entre les 10:30 i les 13:30 i l'activitat està finançada pel projecte «Temps per cures» del servei del SIAD de la regidoria d'Igualtat i Feminismes.

Seguidament, es donarà pas a un discjòquei, i ja a la tarda hi haurà un punt de venda de coca i xocolata a càrrec del Cau de Valls. Igual que l'any passat, la jornada finalitzarà amb un sorteig a la tarda/vespre de diferents lots amb productes de les diferents artistes presents al mercat. Les persones que realitzin compres a les parades del Mercat d'Art Jove durant el dia obtindran una participació per al sorteig.