1 de 10

Arriba el pessebre vivent més espectacular de Tarragona: el Pessebre dels Estels

L'assocació Masia Castelló organitza un any més el Pessebre dels Estels amb més de 40 escenaris costumistes d'escenes bíbliques i oficis antics propis dels pobles de muntanya

El Pessebre dels Estels és un dels més espectaculars del Camp de Tarragona. | Ajuntament Hospitalet de l'Infant
per TarragonaDigital, Tarragona | 30 de novembre de 2023 a les 11:28 |
L'Associació Masia de Castelló celebra la seva 26a edició del Pessebre dels Estels els dies 8, 9, 16 i 17 de desembre amb algunes novetats. Des de fa més de 25 anys, aquesta tradicional exhibició de pessebres vius es converteix en un atractiu indispensable per a les famílies durant les festes nadalenques.Enguany, el pessebre oferirà una experiència encara més accessible per a les famílies amb infants petits amb una ampliació d'horari. Des de les cinc de la tarda, les portes estaran obertes per a tots aquells que vulguin gaudir de més de 40 escenaris costumistes d'escenes bíbliques i oficis antics propis dels pobles de muntanya, com Castelló.

Una de les grans novetats és que les primeres 1.000 entrades es van posar a la venda a un preu més reduït, fomentant així la participació del públic. A més, s'ha ampliat l'horari de visita amb fins a 6 passis diaris, començant a les 17.00 h i amb l'últim passi a les 19.30 h.

Com comprar entrades pel Pessebre dels Estels

Per comprar les entrades es pot fer a través de la pàgina web i caldrà triar el dia i la franja horària a la qual es vol assistir i seguidament es podrà triar la tipologia d'entrada (adult, infant o bé gratuïta). Totes les persones que visitin el pessebre hauran de tenir entrada, fins i tot els infants que no paguen, per tal de comptabilitzar el nombre de persones que hi accedeixen. Un cop exhaurides les mil primeres unitats, els preus seran de 12 euros els adults (majors de 10 anys), 7 euros per als infants de 4 a 9 anys i entrada gratuïta fins als 3 anys.


Per mantenir l'ordre i la comoditat dels visitants, es manté el recorregut únic, amb franges horàries establertes perquè tothom pugui gaudir de l'experiència de manera ordenada.

D'altra banda, la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant convida a participar en el setè concurs de fotografia a Instagram relacionat amb el pessebre. Aquesta iniciativa busca vincular el pessebre amb el seu marc natural i arquitectònic, incentivar la difusió de les escenes a través de les xarxes socials i oferir als participants l'oportunitat de guanyar una nit d'allotjament amb esmorzar a l'hotel La Figuerola, un dinar de menú degustació al restaurant El Safareig i l'accés a la piscina lúdica per a dues persones.


A més, l'Associació Masia de Castelló i altres col·laboradors organitzaran un sorteig d'entrades a través de les xarxes socials per incentivar la participació i augmentar el nombre de visitants al Pessebre dels Estels.
Participació