El PSC insisteix que no renunciarà al projecte de Hard Rock

Els socialistes assenyalen que no negociaran els pressupostos de 2024 sense que el Govern compleixi l'acord dels comptes de 2023

El complex Hard Rock s'instal·larà en aquests terrenys, a tocar de PortAventura World.
El complex Hard Rock s'instal·larà en aquests terrenys, a tocar de PortAventura World. | ACN
11 de desembre del 2023
Actualitzat a les 15:11h
El projecte Hard Rock continua marcant l'actualitat política catalana. Aquest dilluns 11 de desembre, la portaveu del PSC, Èlia Tortolero, ha assegurat que no renunciaran al complex que Hard Rock vol instal·lar a la Costa Daurada i que va ser un dels compromisos del pacte de pressupostos de la Generalitat del 2023.

Ho ha dit en roda de premsa després que la líder dels comuns, Jéssica Albiach, posés com a "línia vermella" aquesta infraestructura per asseure's a negociar els comptes del 2024 amb el Govern. En Comú Podem i el PSC tenen postures oposades sobre aquest complex i Tortolero ha insistit que hi ha un acord amb el Govern: "Confiem en la paraula i la signatura del president".
 

No iniciaran negociacions fins que "es faci el compliment d'aquests acords"

El PSC fa setmanes que avisa que no s'asseurà a negociar els pressupostos de l'any vinent si no es compleixen els acords que els van dur a votar els del 2023, entre ells el que permetria tirar endavant el projecte Hard Rock. Tortolero ha afirmat que s'estan incomplint aquests pactes i ha avisat que no iniciaran negociacions fins que "es faci el compliment d'aquests acords".

"No es pot estar tant temps donant-hi voltes i si no es pot complir que expliquin per què", ha criticat, i ha emplaçat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, perquè "si no pot complir els terminis que expliqui per què".

"Complir els acords és fonamental i així ho creiem al PSC, que quan arribem a un acord el complim", ha advertit la portaveu socialista.