Liciten per més d'un milió d'euros les obres per millorar dues carreteres del Baix Camp

La previsió és que els treballs comencin aquest estiu i tinguin una durada de quatre mesos i mig

Les obres milloraran els accessos en aquesta zona.
Les obres milloraran els accessos en aquesta zona. | TarragonaDigital
31 de gener del 2024
Actualitzat a les 17:27h
El Departament de Territori ha anunciat la licitaciód'obres destinades a millorar la seguretatviària a dues importants carreteres de la comarca del Baix Camp. Amb un pressupost d'1,2 milions d'euros, aquestes actuacions se centraran en la carretera T-323 a Mont-roig del Camp i a la TV-7005, entre els municipis de Prades i Vilanova de Prades.

Les obres abastiran gairebé nou quilòmetres de longitud i tindran com a objectiu principal la millora del ferm i la construcció de cunetes de seguretat transitables per optimitzar la comoditat i la seguretat en la conducció. A més d'això, es realitzarà una adequació dels elements de drenatge, la senyalització, les barreres de seguretat, així com els accessos a camins i parcel·les.

Segons el comunicat, es preveu que les obres comencin durant aquest estiu i que es completin en un termini de quatremesos i mig. Amb aquestes millores, es busca no només optimitzar la infraestructura viària sinó també augmentar els nivells de seguretat per a tots els usuaris d'aquestes carreteres.