1 de 10
Alt Camp

L'Alt Camp impulsa un pla de formació gratuït als gestors de les entitats esportives

Aquest programa de formació consisteix en 6 sessions curtes i monogràfiques de 2 hores de durada

Pavelló Xavi Tondo de Valls | Albert Oliva
per TarragonaDigital, Valls | 1 de febrer de 2024 a les 09:49 |
El Patronat Municipal d'Esports de Valls, el Consell Esportiu de l'Alt Camp i els Ajuntaments de Vallmoll, Puigpelat, Alcover, El Pla de Santa Maria i Vila-rodona, ofereixen als clubs esportius del municipi i la comarca un pla de formació gratuït, dirigit principalment als equips directius i gestors esportius de cada entitat. 

Aquest programa de formació consisteix en 6 sessions curtes i monogràfiques d'un parell hores de durada per tractar temes d'interès que afecten directament a les entitats. La sessió inaugural tindrà lloc al 14 de febrer a Valls i es parlaran aspectes bàsics de procés de regularització de les entitats esportives. I també dels drets, deures i responsabilitats dels membres de les juntes directives.


Pel que fa a la resta de jornades que es desenvoluparan són: Les violències sexuals a l'esport (26 de febrer), Aspectes econòmics i financers (11 de març) Relacions laborals i voluntariat (8 d'abril), Tràmits al registre d'entitats esportives (22 d'abril), Subvencions del sector esportiu (13 de maig). Les sessions tindran lloc de 19 a 21 hores i es portaran a terme al Consell Comarcal de l'Alt Camp.

Les formacions aniran a càrrec de l'empresa Sespac Sistemes Esportius Integrals SL, especialitzada en l'assessorament de la gestió d'entitats esportives, en l'àmbit fiscal, econòmic i legislatiu. Excepte la formació de la segona jornada, Violències sexuals a l'esport, que anirà a càrrec d'Aina Lleonart Anglès, graduada en estudis socioculturals i experta en temes de tractament de violència sexual en l'àmbit esportiu.

 
Participació