1 de 10
SUCCESSOS

Espectacular rescat d'un passatger en un ferri a alta mar davant la costa tarragonina

Els fets han tingut lloc aquest divendres 2 de febrer a primera hora del matí i Salvament Marítim ha activitat l'helicòpter Helimer 221

Imatge de l'helicòpter Helimer 221 de Salvament Marítim. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Tarragona | 2 de febrer de 2024 a les 11:40 |
L'helicòpter Helimer 221 de Salvament Marítim s'ha mobilitzat aquest divendres 2 de febrer per evacuar un passatger del ferry GNV Cristal que feia la ruta entre Sete (França) i Tànger (Marroc).

Els fets han tingut lloc al voltant de les vuit del matí a alta mar, a unes 55 milles de la costa de Tarragona, quan s'ha alertat de l'emergència mèdica d'un home de 55 anys.

 
En aquest sentit, el passatger presentava mig cos paralitzat i el metge del ferri ha sospitat d'un ictus o episodi similar, motiu pel quan s'ha demanat l'evacuació urgent. Davant això, Salvament Marítim ha activat l'Helimer 221 des de la seva base de Reus.


L'aeronau s'ha traslladat fins al vaixell i ha evacuat l'home fins al Port de Tarragona, ja que l'heliport de l'Hospital Joan XXIII està en obres. Allà, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha traslladat fins al centre hospitalari tarragoní.
Participació