1 de 10
CULTURA

Tarragona mostra les primeres pinzellades i el cartell del Dixieland 2024

La 29a edició del Festival se celebrarà del 25 al 28 d'abril

Aquest divendres s'ha presentat el cartell de la 29a edició del Festival Dixieland. | Ajuntament de Tarragona
per TarragonaDigital, Tarragona | 2 de febrer de 2024 a les 15:25 |
Aquest divendres 2 de febrer s'han donat a conèixer les primeres pinzellades de la 29a edició del Festival de Dixieland de Tarragona, que enguany se celebrarà entre el 25 i el 28 d'abril. La consellera de Cultura, Sandra Ramos, ha manifestat que aquest 2024 es vol recuperar, "l'esperit més festivaler, concentrant els concerts en quatre dies carregats d'activitat a tota la ciutat".

Amb aquest retorn del Dixie al carrer, es recupera també la convocatòria pública per facilitar la participació d'espais i restauradors que n'estiguin interessats, amb actuacions en directe. Així, més enllà de la programació oficial, el 29è Festival de Dixieland de Tarragona fa una crida a la participació dels establiments i locals que vulguin aportar les seves propostes durant les jornades del certamen.


Els requisits essencials per a participar, que es faran públics pròximament, seran que les actuacions estiguin vinculades a nivell estilístic a l'eix temàtic del festival i una declaració responsable en matèria d'espectacles.
 

El cartell, obra de la dissenyadora Anna Pons

Enguany també s'ha volgut apostar per una imatge que apropi la cita als orígens del Festival, "amb la implicació de la ciutat en tots els àmbits, tant municipal, com dels músics que s'hi van avesar des del primer moment i encara continuen incorporant noves generacions", ha apuntat la consellera.


La jove dissenyadora Anna Pons ha estat l'encarregada de fer un cartell festiu, perquè "Dixieland és festa, ball i música, però també és Tarragona", ha destacat. Segons ha explicat està enfocat "en un nou llenguatge que aporta un esperit transgressor", amb la voluntat "de contribuir a revifar la identitat del festival, basada en la música de carrer, els espectacles participatius i l'atracció de tots els públics".
Participació