1 de 10
SALUT

Tot a punt a Tarragona per a la Caminada Popular d'Hivern Asperger-TEA

Tindrà lloc el pròxim 18 de febrer i és el primer esdeveniment esportiu a l'aire lliure de l'any

Les inscripcions per a la Caminada Popular d'Hivern Asperger-TEA es poden fer fins al 13 de febrer. | Tarragona Esports
per TarragonaDigital, Tarragona | 5 de febrer de 2024 a les 11:50 |
Tarragona Esports i l'Associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona, Aspercamp, ja ho tenen gairebé tot a punt per a la Caminada Popular d'Hivern Asperger-TEA que tindrà lloc el diumenge 18 de febrer, a les 10 hores, des del Camp de Mart. Aquesta caminada enceta el calendari dels esdeveniments esportius a l'aire lliure d'aquest 2024 i està oberta, de forma gratuïta, a tota la ciutadania.

El principal objectiu és fomentar la pràctica esportiva donant a conèixer la Síndrome d'Asperger-TEA i promoure'n la sensibilització social. De fet, just abans d'iniciar la caminada, al mateix Camp de Mart, tindrà lloc la lectura del manifest del Dia Internacional de la Síndrome d'Asperger que se celebra cada 18 de febrer.

 

Els participants poden optar per dos circuits

La caminada ofereix la possibilitat de fer un circuit llarg d'uns 9 quilòmetres que transcorrerà el centre urbà i trams de l'Anella Verda; i un circuit més curt i urbà de 5 quilòmetres. Ambdues propostes són circulars amb sortida i arribada al Camp de Mart i entre els espais destacats dels recorreguts destaquen la Torre del Pretori, el Balcó del Mediterrani, el monument als Herois de 1811, el monument dels Castellers i la Font de l'Oliva.

Les persones interessades a participar-hi es poden inscriure, fins al pròxim 13 de febrer, a través d'aquest enllaç del web de l'Ajuntament de Tarragona. Les persones participants rebran una motxilla amb beguda i menjar, així com una samarreta. En finalitzar la caminada, es durà a terme un sorteig de tres neveres amb xecs regal de l'establiment Cal Sendra.


Amb aquesta caminada, Tarragona Esports suma esforços amb Aspercamp, una entitat reconeguda d'utilitat pública que treballa des de l'any 2010 per a totes les persones amb síndrome d'Asperger-TEAdel Camp de Tarragona, acompanyant, amb més d'una desena de projectes terapèutics i divulgatius, més de mig miler de famílies.
Participació