Restaurants de l'Alt Camp oferiran 2x1 en entrades al Museu Casteller

Els beneficiaris de l'oferta d'entrades tindran marge per utilitzar-les i visitar el Museu Casteller fins l'1 de setembre.

L'exterior del Museu Casteller de Catalunya, a Valls.
L'exterior del Museu Casteller de Catalunya, a Valls. | Cedida
06 de febrer del 2024
Actualitzat a les 16:04h
El Museu Casteller de Catalunya i restaurants de Valls i l'Alt Camp engeguen aquest mes de febrer una promoció conjunta que arriba just en plena temporada alta de calçotades. Tots els clients dels principals restaurants que ofereixen el menú de calçotada al territori es beneficiaran d'una oferta especial amb entrades 2x1 per visitar el Museu Casteller, sumant d'aquesta manera la popularitat de l'autèntica calçotada de Valls amb els castells i l'atractiu del nou equipament cultural inaugurat el 2023.

En total s'han sumat 16 restaurants a la proposta, entre ells els establiments vallencs Casa Fèlix, La Licorera, Masia Bou, Julià Mallol, l'Incògnit, Les Espelmes, el Refugi, així com Masia Fontscaldes i El Cervelló de la pedania de Fontscaldes i Cal Ganxo de la pedania de Masmolets. També hi participaran restaurants com Esportell del Bou (EMD Picamoixons), La Sort (El Pont d'Armentera), El Coll de Nulles (Nulles), El Mas de Bell (El Milà), la Masia del Pla (El Pla de Santa Maria) i la Montoliva (Villallonga del Camp, Tarragonès).

El regidor de Turisme de l'Ajuntament de Valls, Joan Ibarra, i representants dels diferents restaurants han presentat la iniciativa que vol acostar també a més del Museu Casteller tot el conjunt de l'oferta turística de la ciutat als milers de persones que venen a gaudir de la calçotada. L'oferta especial d'entrades 2x1 s'oferirà durant els mesos de febrer i març, en plena temporada gastronòmica del calçot, a tots els clients dels restaurants.