L'Ajuntament de Tarragona repararà les escales mecàniques del carrer Vapor aquesta setmana

Segons denuncien els veïns, fa més de dos mesos que el tram de baixada no funciona

El tram de baixada de les escales mecàniques del carrer Vapor no funciona des del passat mes de novembre.
El tram de baixada de les escales mecàniques del carrer Vapor no funciona des del passat mes de novembre. | TarragonaDigital
07 de febrer del 2024
Actualitzat a les 14:17h
Un dels grans maldecaps de l'espai públic de la ciutat de Tarragona són les escales mecàniques que hi ha en diversos punts de la Part Baixa. En concret, fins a tres d'aquestes infraestructures es localitzen en aquesta zona —carrer Vapor, Palau de Congressos i plaça dels Carros— i els problemes en elles són habituals.

Des de fa més de dos mesos, el tram de baixada de les escales mecàniques del carrer Vapor no funciona, segons han denunciat els veïns de la zona. En aquest sentit, l'AVV del Port lamenta que aquests equipaments pateixin incidències de manera habitual.
 

Les escales mecàniques van patir un nou acte de vandalisme

En aquest sentit, l'Ajuntament de Tarragona va anunciar fa uns setmanes que les escales mecàniques es repararien a principis del mes de febrer, ja que s'havien demanat unes peces per fer front a la reparació. Fonts municipals, han confirmat que es preveu que els treballs estiguin enllestits aquesta mateixa setmana.

A través de les xarxes socials, el consistori va assegurar que les escales van patir "un nou acte de vandalisme o mal ús i a causa d'un pes o pressió excessiva exercit sobre un dels esglaons, aquest va sortir-se de la seva posició arrossegant la planxa".