L'Ajuntament adjudica els nous vehicles per a la Brigada Municipal de Reus

Les unitats de muntatge i logística, serralleria i jardineria renovaran la seva flota de vehicles amb 3 nous furgons

La flota incorporarà dos furgons de 3 places i un furgó mixt de 6 places
La flota incorporarà dos furgons de 3 places i un furgó mixt de 6 places | Ajuntament de Reus
08 de febrer del 2024
Actualitzat el 12 d'abril a les 12:15h

L'Ajuntament de Reus va aprovar el subministrament de diversos vehicles per a la Brigada Municipal amb la voluntat de substituir part de la flota actual. D'aquesta manera es dotarà els treballadors de les unitats de muntatge i logística, serralleria i jardineria amb tres furgons de nova matriculació.

L'informe de necessitats de la licitació exposava que "més de la meitat de la flota de vehicles de la Brigada Municipal és força antiga, fet que suposa un elevat cost de manteniment, costoses reparacions i dificultats per trobar recanvis, així com la necessitat de passar inspeccions tècniques cada sis mesos".

Per aquests motius, sumats a la pròxima entrada en vigor de la zona de baixes emissions, el consistori donava llum verda a continuar la renovació gradual dels vehicles, que s'havia iniciat l'any 2020. El termini de lliurament dels vehicles serà de 5 mesos, a comptar des de l'endemà de la formalització del contracte.

Modernització de les Brigades Municipals

La licitació de la compra dels tres vehicles es va adjudicar el dimecres 7 de febrer, amb un pressupost base de 146.956,05 euros (IVA inclòs). No s'admetran vehicles Km 0 o similars, i hauran d'estar homologats per a circular per la via pública.

Els tres lots s'han adjudicat íntegrament a l'empresa NIKKO CENTER MOTORS, S.L, tractant-se de l'única que es va presentar a l'oferta i, a més, complia amb tots els requisits del Plec de clàusules Administratives i Tècniques Particulars de la licitació. L'objectiu és millorar i facilitar les tasques diàries de les Brigades Municipals.

El primer lot consta d'un furgó mixt amb 6 places per a la unitat de muntatges i logística, per un import de 35.395,71 € (IVA inclòs); i el segon i tercer lot són dos furgons amb 3 places, per a les unitats de serralleria i jardineria, respectivament, ambdós per un import de 32.483,99 euros (IVA inclòs) i equipats amb baca i mampara separadora en l'espai de càrrega.

El destinat al personal de serralleria també té un moble lateral amb prestatgeries i el de jardineria un enganxall remolc. La licitació inicial, alhora, contemplava un quart vehicle, un camió MMA 3,5 Tn per la unitat de muntatges i logística, que va quedar declarat desert perquè no s'havia presentat cap empresa licitadora.

Arxivat a