Un integrant d'una comparsa del Carnaval de Tarragona és agredit al barri del Port

L'home ha denunciat l'agressió amb un vídeo a les xarxes socials

L'home ha denunciat l'agressió amb un vídeo a les xarxes socials i assegura que «està bé».
L'home ha denunciat l'agressió amb un vídeo a les xarxes socials i assegura que «està bé». | TarragonaDigital
11 de febrer del 2024
Actualitzat a les 12:06h
Tarragona va viure aquest dissabte, 10 de febrer, la Rua de l'Artesania, on les comparses es van lluir un any més en un recorregut de més de dues hores pels carrers de la ciutat. Els i les participants del Carnaval de Tarragona van tornar a demostrar l'alt nivell que els caracteritza, amb vestits cuidats fins a l'últim detall i maquillatges espectaculars.

Tanmateix, no tot van ser bones notícies. Un home, integrant d'una de les comparses participants, ha denunciat a través de les xarxes socials que va ser agredit després de la Rua de l'Artesania

Segons ha explicat l'home, es va quedar sol i sense telèfon mòbil després de participar a la rua i va anar al barri del Port. Va ser allí on hauria patit l'agressió. En el seu relat explica que un home es va aproximar a ell i, sense cap motiu, li va propinar un cop de puny primer a la mandíbula al costat dret i després al pòmulesquerre.

L'home ha aclarit que "estàbé", tot i que encara es troba en "xoc" pel que va viure, però ha volgut explicar la seva situació per avisar a la resta d'integrants de les comparses tarragonines que "maianeusols", perquè segons explica, amb la indumentària que duen criden molt l'atenció i això els pot acabar portant problemes com ha estat en el seu cas.