Article

L'ONCE busca 30 nous venedors per treballar en diferents municipis de Tarragona

Els interessats poden assistir a una sessió informativa on s'explicaran tots els detalls per entrar a formar part de l'ONCE

Imatge d'arxiu d'un quiosc de l'ONCE.
Imatge d'arxiu d'un quiosc de l'ONCE. | TarragonaDigital
Nació
12 de febrer del 2024
Actualitzat a les 12:57h
El Grup Social ONCE proporciona feina directa a 6.982 persones a Catalunya, sent responsable de l'ocupació d'una de cada 504 persones que treballen al territori català. A més a més, l'ONCE ofereix oportunitats de laborals a aquelles persones amb alguna discapacitat, un fet que va en la línia d'aportar autonomia i una vidadigna a aquest grup de persones que habitualment tenen més complicat aconseguir un lloc defeina.

Durant l'any 2023, es van realitzar 70 noves contractacions a les comarques de Tarragona, i per a aquest any, es preveu sumar 70 nous treballadors i treballadores a aquesta xifra. Actualment, ofereix 30 noves places de treball a les comarques tarragonines per a una incorporació immediata.

Es tracta d'una selecció de venedors i venedores amb certificació de discapacitat, destinats a vendre loteria de l'ONCE a diferents localitats de Tarragona. Les places disponibles es distribueixen de la següent manera: Calafell (3), Cambrils (3), La Ràpita (3), Reus (4), Salou (4), Tarragona (6), Torredembarra (2), Tortosa (3) i Valls (2).

Des de l'ONCE asseguren que aquesta és una oportunitat per part d'un projecteestable i solidari, així com de "pertànyer a una família diversa i inclusiva".

Les ofertes inclouen estabilitat laboral, desenvolupament professional, compatibilitat amb la majoria de les pensions contributives, beneficis socials i nombroses mesures que formen part del Conveni Col·lectiu i del Pla d'Igualtat de l'ONCE.

Les persones interessades en aquestes ofertes podran rebre més informació en una sessió informativa el dijous22 de febrer de 2024 a les 10.30 hores a ONCETARRAGONA, situada a la Rambla Vella, 10, de Tarragona.