És Dimarts de Carnaval: Valls recupera la tradicional Rifa del Porquet

Avui tindrà lloc la proclamació dels números guanyadors del sorteig

Imatge del porquet dalt del carro
Imatge del porquet dalt del carro | Albert Oliva
13 de febrer del 2024
Actualitzat a les 12:30h
Tal com havia estat tradició, Valls retroba la Rifa del Porquet el Dimarts de Carnaval. Avui dimarts dia 13 de febrer a les 19.30 h, el local social de la Unió Anelles de la Flama acollirà la celebració del sorteig de la rifa del porquet de Sant Antoni.

Segons l'organització, tothom qui vulgui podrà assistir presencialment a l’acte i viure el sorteig en directe amb les seves butlletes. A més, si els afortunats són a la sala, podran recollir els premis avui mateix. Si no, a partir de demà, s’hauran d’adreçar a l’Oficina de Turisme a reclamar els premis abans del dimecres 13 de març.

La rifa té tres premis, cadascun dels quals comptarà amb un pernil o espatlla i un val monetari per gastar a les diferents carnisseries i xarcuteries de Valls.

Èxit rotund del projecte

El projecte de recuperació de la Rifa del Porquet, impulsat per la Societat de Sant Antoni i la Unió Anelles de la Flama, ha estat un èxit rotund. El passat mes de gener, durant la festa de Sant Antoni, la comitiva va sortir al carrer per vendre les butlletes.

En aquest sentit, després de 38 anys de desaparició, aquesta tradició va tornar als carrers de Valls i es van esgotar totes butlletes emeses.