1 de 10

El 'chicken teriyaki' de Rosalía arriba al Mercat de Tarragona i la cantant al·lucina

El restaurant Nip? de Tarragona ha posat un vers de la cançó de l'artista catalana

per Albert Fuertes, 28 de març de 2022 a les 12:00 |

Rosalía ho ha tornat a fer. No hi ha dia que passi que l'artista catalana no estigui a la boca de la gent, sigui quin sigui el motiu. El llançament del seu últim disc 'Motomami' ha causat un gran impacte al món de la música,

Un treball musical que compta amb diferents registres de la cantant de Sant Esteve Sesrovires. Unes cançons que, però, no són del gust de tothom. N'hi ha que esperaven una Rosalía més dels inicis amb un flamenc pur i s'han topat amb una artista crescuda i capaç de petar-ho amb tot allò que es proposi.

I així ha sigut. El seu disc no ha passat desapercebut en cap lloc i les seves cançons encapçalen les llistes de més escoltades amb milions de reproduccions.

Un dels èxits més inesperats a partir d'una cançó ha estat amb la cançó 'Chicken Teriyaki'. El hit que porta per nom un plat típic de cuina asiàtica ha aconseguit sortir a una llista, però aquest cop no era de música. Un fet que fins i tot ha sorprès la mateixa Rosalía a les xarxes socials. 

 

[youtube]OG4gq9fCoRE[/youtube]

El 'Chicken Teriyaki' de Tarragona

El 'boom' del nou disc de la Rosalía ha estat caçat al vol per un restaurant japonès de Tarragona. En concret, el Nip?, situat al Mercat Central tarragoní ha aprofitat l'èxit de 'Motomami' per a fer una dedicació especial.

El vincle entre el títol de la cançó 'Chicken Teriyaki' i i la gastronomia japonesa és més que evident. I, aprofitant-ho, el restaurant tarragoní ha volgut fer una menció especial i sorprendre els seus comensals. I no només a ells, la mateixa Rosalía ha reaccionat viralitzant-ho.

I és que una persona que va anar al Nip? de Tarragona va penjar a les seves xarxes socials el tiquet del mateix restaurant. La sorpresa està al tiquet de la seva comanda, on va veure com hi havia la frase «Chicken Teriyaki, tu gata en kawasaki».

[tweet]1507085009575985163[/tweet]

Una adaptació del vers de la famosa cançó de la Rosalía, que porta el nom del mateix menjar que diu: «Pa’ ti naki;Chicken teriyaki; Tu gata quiere maki; Mi gata en Kawasaki». 

L'usuari reaccionava a les xarxes socials amb un «mare meva la que està liant la Rosalía». Una piulada que ha arribat a l'artista catalana que ha repiulat la fotografia del tiquet amb la frase de la seva cançó.

Una mostra més que la repercussió de la música de la Rosalía va molt més enllà de les seves cançons. Les seves accions ressonen més enllà dels altaveus on podem escoltar la seva veu cantant.

[instagram]CaVJRbULHrq[/instagram]

 

Participació