1 de 10

Arriba el moment: la venda d'entrades del Concurs de Castells de Tarragona ja té data

Les entrades tindran un preu d'entre 6 i 15 euros i cada persona en podrà comprar un màxim de quatre

per Antonio Ramos Llauradó, 22 de juliol de 2022 a les 14:22 |

El Concurs de Castells de Tarragona és una de les cites més esperades de la temporada castellera. Més encara, després que l'any 2020 no se celebrés a causa de la pandèmia de coronavirus. Aquest 2022, però, el Concurs de Castells tornarà a omplir la Tarraco Arena. Serà els dies 1 i 2 d'octubre i la venda d'entrades ja té data: el dimecres 27 de juliol.

 

Segons ha anunciat l'Ajuntament de Tarragona en un comunicat, els tiquets es posaran a la venda el pròxim dimecres 27 de juliol a partir de les deu del matí. Serà a través del portal web de venda d'entrades de l'Ajuntament, amb un preu d'entre 6 i 15 euros. En aquest sentit, cada persona podrà adquirir un màxim de quatre entrades.

 

Pel que fa als infants de fins a 3 anys, tindran accés gratuït, però sense seient assignat. Pel que fa a la jornada de Torredembarra, que se celebrarà a la plaça del Castell el diumenge 25 de setembre, l'entrada serà d'accés lliure i gratuït.

 

Reforç de la plataforma de venda d'entrades per evitar que es pengi

Per tal d'evitar els problemes que s'han registrat durant la venda d'entrades en altres edicions, l'empresa informàtica ha reforçat la plataforma amb un sistema de banda ampla. L'objectiu és evitar que la plataforma es pengi, sobretot en els primers minuts. Tot i això, des de l'organització han explicat que «som conscients que aquesta situació pot tornar a passar a causa de la gran demanda d’entrades que rep el servidor en una mateixa franja de temps».

 

En aquest sentit, els organitzadors han explicat que «durant tot el dia l’equip del Concurs de Castells treballarà al costat de l’empresa encarregada del sistema de venda d’entrades per resoldre tots els dubtes i incidències que puguin sorgir».

 

Així mateix, des de l'organització recomanen als usuaris que en el moment d'accedir a la plataforma de venda d'entrades estiguin preparats, havent-se registrat prèviament i amb la documentació necessària per fer la compra dels tiquets.

Participació