1 de 10

El Morell encara la recta final de la Festa Major de Sant Abdó Sant Senén

Entre divendres i dilluns s'han programat els actes més destacats de les festes

per Antonio Ramos Llauradó, 28 de juliol de 2022 a les 13:32 |

El Morell encara el tram final de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén que, fins ara, s'ha caracteritzat per «l'alta participació i les cares de festa, després de dos anys de restriccions i mesures sanitàries», segons han explicat les regidores de Cultura i Festes de l’Ajuntament del municipi, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas.

 

A partir d'aquest divendres arriben els dies forts de la celebració. Així, el 29 de juliol hi haurà el Ball de Capgrossos Petits, la cercavila, la Pujada de Gegants i la tronada. També el pregó, amb el conegut actor Pep Plaza, i una nova edició del Sopar Popular, que morellenques i morellencs esperen amb molta il·lusió, ja que no se celebra des del 2019. I la música la posaran la Bandarra Street Orkestra i Hotel Cochambre.

 

La jornada de dissabte començarà ben d'hora amb el tir al plat i l’exposició de vehicles de Clàssics Morell. Al migdia, primera tempta de vaquetes de les quatre que hi haurà durant tot el cap de setmana. I a la tarda, un altre dels actes més estimats, la Zeuzera Pyrina Refrescant. A més, sardanes, concert i ball amb l’orquestra Nova Saturno, i el Concert Jove amb Xavi Sarrià, Roba Estesa i JL Disco.

 

Tradició, música, festa aquàtica i correfoc per posar punt final a les festes

Diumenge serà el torn de la tradició, amb l’ofici, el vermut de Festa Major i el seguici, aquest últim a la tarda. I just abans, la 59a Cursa Ciclista Gran Premi del Préssec i una novetat, la 1a Cursa Ciclista Gran Premi del Préssec Kids. Pel que fa a la música, anirà a càrrec de Dos Pájaros y mucho ruido – Tribut a Serrat i Sabina.

 

El punt final a la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén el posarà, dilluns, una festa aquàtica per a la canalla, el concert familiar de Lali BeGood i el Ball de Sant Miquel i correfoc dels Diables del Morell.

Participació